terug

4e Hunebedloop en 2e Oekjeugdoop op 4 mei 2019 weer in Borger, voorinschrijving geopend!

Als aanvulling op de Hunebedloop in Borger werd vorig jaar de Oekjeugdloop geïntroduceerd en met succes.
75 kinderen uit de groepen 1 t/m 8 namen vol enthousiasme deel aan deze loop, waar het parcours bij start en finish ligt van de Hunebedloop. De kinderen lopen respectievelijk 200, 400 en 800 m rond de kerk.

Ook dit jaar zijn de afstanden van de 4e Hunebeloop weer 5 km en 10 km. Beide routes gaan via het grootste Hunebed (D52) van Nederland. Vorig jaar waren er 225 deelnemers.

Nieuw dit jaar is een hardloopclinic 5 km, georganiseerd door Run4fun uit Borger, samen met Hunebedloop organisatie, start op 9 februari a.s.(12 trainingen) Ervaren trainers dragen er zorg voor dat de Cliniclopers zodanig getraind zijn dat men met succes de 5 km van de 4e Hunebedloop kan volbrengen. De kosten zijn € 15,- inclusief een gratis startbewijs voor de 4e Hunebedloop 5 km, aanmelding via secretaris@run-4-fun.nl

Voor de 4e Hunebedloop en de 2e Oekjeugdloop kunt u zich inschrijven via www.inschrijven.nl Dit geldt zowel voor de 5 km en 10 km lopers, de Cliniclopers en de Oekjeugdloop. Voor de Oekjeugdlopers is het wenselijk ook je aan te melden (ouders) via de voorinschijving. Dit voorkomt de lange wachtrij zoals afgelopen jaar. Wij, organisatie 4e Hunebedloop, nodigen u graag uit om op 4 mei a.s. deel te nemen. Uiteraard bent u als publiek welkom bij dit unieke Borgerder evenement.

terug